Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag inte kan få dig


så får jag väl fortsätta att söka lyckan någon annanstans

och hoppas att det finns någon annan

som vill ge en, en liten chans

Någon som kan se vilken fin och snäll människa man är

En människa full med balans

En som det borde vara ganska så lätt att bli kär i

En som mer än gärna med dig sjunger på en vacker liten melodi

En som aldrig skulle tvinga dig till att göra någonting

som du inte själv vill

Och det bara för att jag vill att du ska kunna känna dig

både lycklig och fri

Plus att jag nog kan få dig att börja skratta ett litet Hi hi

Hi hi

Om jag inte kan få dig...

Ken Cassel
12/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-12 19:50



Bookmark and Share


    lory
oh vilken underbar annons..ler klart många vill ha dig...jag är GIFT hihi
2012-03-13

    ej medlem längre
Vackert.Med din vilja av stål lär du nog få henne till slut.
2012-03-13

  Ninananonia VIP
:) fint ken..
2012-03-12

  Rise Little One
Alla tjejer ställer sig i kö att få chans på dig Ken :)
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel