Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kastar frisbee

 

 

 

 

osynlig var jag
mellan Venus och Jupiter föll jag

till vår sfär
där ingen och ingenting försiggår

mellan pärmarna är tomma sidor
blanka rader; tyglade moln 

kastar frisbee med glorian du gav
och hämtade åter

om jag ändå förstod varför -

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-03-12 21:12



Bookmark and Share


  Maria T
Fyll alla tomma sidor
och blanka rader
2012-03-13

  anits VIP
kan tänka mig att det är därför att
du ska fortsätta skriva din så fängslande
texter
2012-03-13

  ULJO
........ därför att du om och om igen briljerar med underbara texter.
2012-03-13

    ej medlem längre
Bra Chatrina
2012-03-13

  Jan Widströmer VIP
Frågan är ofta i själva verket svaret.
2012-03-12

  Ingela Svenson VIP
Ja sannerligen, Varför, det är kvällens fråga, här går vi omkring på jorden med våra futtiga själar och lider! Till och med hunden undrar! Kanske är det för att få läsa dina dikter? Jo, det vore ett gott skäl!
2012-03-12

  Börje Larsson
för att du ska fortsätta skriva dina underbara dikter.....
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP