Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnimmelse om tiden


Varje vår, speciellt, är en påminnelse om Gud…
En påminnelse om liv
Liksom om, död för nåt måste dö i ett frö
För att det ska få liv

När det spirar som om det bara trollas fram
Och kanske är varje vår ett nytt trolleri
I alla fall på våra breddgrader
Täckt av is och snö




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-13 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO