Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och ingenting annat spelar någon roll


För det är den kärlek

som jag hyser för dig

som räknas

Den kärlek som jag inte vill förlora

för allt i världen..

Ken Cassel
13/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-13 10:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert
2012-03-13

  Rise Little One
Texten blir mer och mer romantisk tilltalande... man måste känna det direkt från hjärtat för att kunna skriva som du gör...
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel