Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så bra de skulle bli


Känns som att hockey förbundet horar
På alla sätt
Så man tappar lite lust
Att intressera sej för hockey
Ö h t

Det blir nog mindre av det
Om de ska fortsätta såhär
Betala extra för att se hockeyn på TV
Njae de blir nog mindre av det

Detta med att special betala för allt
I det som ”skulle vara så bra”…
BLI så bra




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-13 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO