Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något som är

 

Jag skönjer dig bakom skuggorna

Jag anar dig i solljusets heta styrka

 

Jag andas dig i dignande trädgårdar

Jag hör dig i koltrastens vemodiga sång

 

Jag känner dig i välbehagets rus

Jag läser dig i naturens skönaste poesi

 

Jag ser dig i allt levande 

med mina sökande ögon

och en ivrigt öppen själ 

 

Gudomlighet

absorberad i varje cell under mitt skinn

 

© Linda C Hansson




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2012-03-13 13:38



Bookmark and Share


    lenakarin
En bön i tacksägelse eller en psalm!
Välförtjänta applåder, mycket stark text..
2012-05-28

  Bo Himmelsbåge
...väldigt vacker bild och dikt om det Gudomliga i Naturen...!
2012-04-10

  Lena Själsöga Keijser
så underbart

sant
2012-03-26

  Bibbi VIP
Applåder!
2012-03-26

    maija tuori
Underbart text..."Min själs vördnad för skapelsen ökar varje gång jag ser mirakel i en solnedgång eller månens sjönhet "
2012-03-20

  La Magnólia VIP
Underbart beskriver du den ljuva skönheten i allt som skapats ... Mycket vackert!
2012-03-18

  Maria T
Hela skapelsens skönhet
finns i denna dikt
Vacker bild
2012-03-18

  Valdemar Anders
Mycket vacker.. Läste om och om igen.
2012-03-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
varandet i sin djupaste samt klaraste essens - divint underbart
2012-03-14

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Utsökt vacker skaldat. =) Berörande och varm. =)
2012-03-14

  Anya VIP
En text om kärlek med mycket målande och vackert utformning. din text går att tolka som kärlek till en gudomlighet eller till en människa och är lika fin vilket som.
2012-03-14

    AA VIP
Vackert skaldat.
2012-03-13

  kerstin skriver VIP
en mycket vacker dikt och bilden likaså.
2012-03-13

    ej medlem längre
Vackra är orden i denna tavla.
2012-03-13

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker
2012-03-13

    Birgersdotter VIP
vackert
2012-03-13

  Eva Helene VIP
Så vackert, innerligt och ödmjukt skrivet om skönheten i alltet.
2012-03-13

  alvan
Underbara rader som lever, du har konsten att skapa så vackert med orden!
2012-03-13

  Änglaögon
Vackert skrivet...
2012-03-13

  Ninananonia VIP
Skönt vackert detta är...
2012-03-13

  walborg
Stor skönhet i ord och i bilden - ursprunget till allt gott
2012-03-13

    ej medlem längre
Skönhet..mer behöver inte sägas om dessa ljuvliga ord..skönhet...
2012-03-13

    lory
en gudduna har talat..i all sin underbara skönhet,sjunger hon o ger oss försmak av universum....
2012-03-13

    ADI Nehlin
vackert, vackert..en fröjd att läsa
2012-03-13

  bittemi VIP
Underbar text!
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP