Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbakadrag.


1.

snön faller
bland våra händer –

här talas det
i
det sjuka rummet.

2.

det blödande ögat
uppåt – taket
en knapp kvar,
sedan kvävd. färdig.

skräcken slår –

här är skrämt. tyst.

3.

bakom väggen tycks
gatan

sned och grå –
det skälvande ögat
i stress.

SKRÄCKEN SLÅR UPPÅT - MOT TAKET.

4.

jag ensam i gruset.

---




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jennie M
Läst 193 gånger
Publicerad 2012-03-13 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennie M
Jennie M