Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillängnad en vän.


Bortom ytan.



Det komplicerade vackra

ordlöst förnimmande

en obestämbar önskan

att det vi har känt

stannar kvar i

sammantvinnade hjärtslag





För att jag vet

att det bara varit

ett skuggslag





Så skört

att mina andetag

sliter sönder din doft

och mina tårar

skänker din uppenbarelse

pärlemorskimmer




Fri vers av Hypnotica
Läst 577 gånger
Publicerad 2006-01-26 18:18



Bookmark and Share


  Blake
Mcyket fin dikt. Mittenstycket är riktigt bra, med skuggslaget. De tre raderna gör att hela dikten blir lite sorgsen, och jag tänkte på att om man tar bort dom, skulle hela sorgsenheten försvinna. Men sorgset är bäst.
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Hypnotica
Hypnotica