Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårnatt

Mälarisen tycks bågna i
månljuset

Den eviga månen ...

Tallarna rör sig sakta
bildar mönster
i glansen

Under istäcket
en glömd värld

Jag lutar mig
mot dörrfodret och
försöker minnas




Fri vers av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 367 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-13 15:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint!
2012-04-09

  Nitram P
Så vackert!
2012-03-23

  Eva Langrath VIP
Stark närvaro i orden
2012-03-22

  vera gade VIP
Idel skönhet och kontemplation...
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)