Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill älska dig


Ge dig all min kärlek som jag har

Ge dig all min värme som jag hoppas bara ska stanna kvar

Pussa på dig och krama om dig

Vara en riktig gentleman

Öppna dörren åt dig

Hjälpa dig att rätta till stolen när du bara ska sätta dig ner

Bära hem maten ifrån matbutiken

Ja, allt det där vill jag göra för dig, eftersom jag älskar dig

så otroligt mycket

Diska och dammsuga?

Nä, det får du göra

Snälla rara du!

Jag kan ta tvättstugan och vika tvätt


Jag vill älska dig

Hoppas att du vill älska mig med

Ge mig bara en puss ibland och kanske en och annan kram

En kram som värmer och räcker i minst hela dan

Jo, för får jag en sådan så blir jag alltid lika glad och skiner upp som en sol med tankar som


Älskling!

Tack så mycket för den så varma och goda pussen och kramen

Och de smakade så gott

Så nu har du åter igen gjort min dag, och gett mig lycka på min lott...

Jag vill älska dig!!!

Ken Cassel
13/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-13 15:44



Bookmark and Share


  Rise Little One
riktig gentleman är du verkligen Ken :)
2012-03-13

    lory
oh vännen du är för snäll..vi är komplicerade,vi vill ha en gentleman,en kaxig o intellekyuell typ,som är tigern i sängen..grrrr kram
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel