Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helheten hämtad från en text som jag tycker om från \"HEL\" ville bara dela med mig av en bra text..


hämnaren

smärtan o sorg som rev i hans bröst
han sänkte sin fader i jord

ett sista farväl med en viskande röst
jag ska hämnas min far var hans ord

han sa farväl till sin fru,kysste sin mor
nu väntar en svårare tid

vid fader grav han lova o svor
att han aldrig ska ge sig i strid

jag ska hedra mitt namn o rentvå min far
jag vandrar tills hämden jag får

han vandrade ensam i skogar o snår
månen den lyste så klar

skuggorna följde hans ensliga spår
i hans jakt

öga mot öga med onskan han stod
beredd på sin sluliga strid

han fattade svärdet o samlade mod
för nu var hämnarens tid

jag har funnit den man som har gjort mig så ont
jag har sökt dig i tusende spår
jag ska hedra mitt namn

svärdet han stötte hårt i hans bröst
långsamt han segade ner

rustning kall av stelnat blod
hämden smakade som ljuvaste mjöd

jag har dräpt den man som har gjort mig så ont
jag har hedrat min far
så sin slutliga vila han får

låt fåglar sjunga i skyn

färgad rustning ett minne blott...




Fri vers av mb74
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-26 18:28



Bookmark and Share


    Gald
riktigt bra berättande , värmde enda in i bröstet.
2007-09-02

  hawkeye
Rader med doft från förr, gillas...
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

mb74
mb74