Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen dans på rosor

om man är allt för ful eller för full, då man inte lär ha en chans
att få komma innanför de vackra
damernas trosor

Ingen dans på rosor om man är så pass fattig att man
måste leva på allmosor
Skänk mig en slant, så är du snäll?!
Jag är så hungrig

Ingen dans på rosor, när livet inte är någon dans
Men jag önskar att det bara vore så
För då skulle alla människor bara vara lyckliga och glada
och tippa fram på tå
Men nu är det ju inte så
För om man bjuder upp någon söt tjej för en liten dans
Får jag lov?
Så säger hon bara att det inte går
För hon ska dansa med sin bästa väninna istället
Okej då!
För trots att man får nobben och ingen chans
så blir man inte ledsen för det
För det är då som bara dansar fram till någon annan söt varelse
En som mer än gärna bara dansar och hakar på!!!
Men trots allt, så är det ingen dans på rosor...

Ken Cassel
13/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-13 16:21



Bookmark and Share


    lory
ska vi dansa?ler..vackert, ken
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel