Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går till attack


Attack är visst det bästa försvaret när det väl hänger

en stor smocka i luften

Och jag kan ju inte backa nu

De hotar mig ju

Ja, de alla som ser ut att komma ifrån något kostymnisse party i frack

Och det spelar ingen roll hur stora som de nu än är

för nu så måste jag ju bara visa dem alla

att jag är en jävligt tuff en

Och det utan besvär

En som inte tar skit ifrån någon

Så när de står där och hotar mig, så blir jag ju bara jävligt lack, och går till attack...

`Smack,Smack, Smack´

Ken Cassel
13/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-13 16:45



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) ok... rap- attack... :) hiih
2012-03-13

  Rise Little One
du lyssnade mycket på Lory du...
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel