Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De som älskade stormen

Du känner kroppen strama om själen
främmande känslor krasar i bröstet
utanför husen driver natten i ödsliga flockar
nytända gatljus knastrar
violett och gnistervitt
men hur vidröra detta
att vi inte mer skall bära oss
att aldrig mer följa varandras spår
längs dessa stegnötta gator




Fri vers av Grävling
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-13 17:48



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
"stegnötta gator"en fin
avslutning på målande text
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling