Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta det lite lugnt och sluta att stressa, människa!!!


Chilla lite istället

För det går ett nytt tåg om tio minuter

Och så bråttom kan du väl ändå inte bara ha

så att det ger dig magsår

För det är det inte värt, hoppas jag att du ska förstå

Och vad kan vara så viktigt så att man bara utsätter sig själv och andra

för en allmänfara

Ja, då man bara springer på andra eller bara snubblar i trapporna

och gör sig själv illa

Så ta det lite lugnt nu människa och sluta att stressa

Ja, om du inte är nödig då förstås

För då så får du väl allt skynda dig på...

Ken Cassel
13/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-13 17:51



Bookmark and Share


  Rise Little One
du borde publicera denna tidigare Ken, mitt på dan ex. för då stressade mig som en galning på jobbet ;)
2012-03-13

  Ninananonia VIP
bra där... chilla :)
2012-03-13

  anits VIP
Mycket bra skrivet Ken, när man stressar
tar allt mycket längre tid, men det är många
som inte förstår det
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel