Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon levde ett dubbelliv

Han sa till henne att kärleken till henne aldrig skulle dö
Men allting förändrades när han fick reda på att hon även hade
en annan man på kö
Att hon levde ett dubbelliv
Och det eftersom hon nu hade fler än en man
Och då vart han ju så ledsen så
Så för honom var det inte okej, då han bara bad henne att gå
Gå din väg
Och hon kan ju inte skylla på någon annan än sig själv
Så när han bad henne att gå, så var det någonting som hon
bara kunde förstå
Och efter att hon hade sagt Hej då, så har han inte sett till henne något mer
Men ingen större förlust
För ibland så kan det visst tydligen bara bli så
Ja, om det nu kan vara till någon större tröst?

Ken Cassel
13/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-13 21:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bravo,håller brudarna på så där är det bara att kicka dem!
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel