Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han gick in i strid


Utan några som helst betänkligheter som helst

gick soldaten in i strid

För nu var måttet rågat

Så nu fick det bara vara nog

Plus att han bara ville ha frid och fred

Så nu hade han inte längre tid att hålla på att argumentera

och hålla på att käfta

med fienden

Och nu när orden bara hade blivit helt överflödiga

så tog nävarna hans genast bara vid...

Ken Cassel
13/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-13 22:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så bra ,så sann Ken!
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel