Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...jag har en vän som jag vill ha mer av än vad jag får...


Jag har en vän...


Jag har en vän
Som skrämmer mej
Som gör mej rädd
Som river mej inuti
Med sin skönhet

Jag har en vän
Som skrämmer mej
För att jag inte kan värja mej
För att jag inte kan stå emot
För att förnuft inte hjälper
Mot hennes värme

Jag har en vän
Som är vacker
Som har gröna ögon
Som har mörkt hår
Som har skor
Med knappar på

Jag har en vän
Som skriver små ord
Som betyder mer för mej
Än någon människa
Kan förstå

Jag har en vän
Som jag önskar god natt varje kväll
Fast hon inte
Är hos mej
Mer än i tanken
Och i drömmen
Som hon alltid är

Jag har en vän
Som gör mej rädd
För det hon gör
Med mitt innersta
Som får mej att tänka
Förbjudna tankar
Som får mej att vilja göra
Det jag inte borde vilja

Jag har en vän
Som får mej att längta bort
Till något annat
Än det jag har

Jag har en vän
Som är

Du...



TT


(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 272 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-03-14 09:01



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Längtan och vemod! Fint
2012-03-15

    lory
underbart men...vemodig...
2012-03-14

  Maiah VIP
förbjudna tankar...är det...bra skrivet
2012-03-14

    Birgersdotter VIP
Vackert..känner så varje ord
2012-03-14

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert i sitt vemod. =)
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT