Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anchorage, 1962.


1.

- epps, epps

vi är på väg till
maskinrummet,
sluta för fan att vissla på

"cool shades".

sprakgnissel, sprakgnissel.

- EPPS?

2.

dripp.

dropp.

3.

- nana, nananaaa...
shades of cool...

leika-san with her

fox-mask on
sneaks around
in the backroom -

and tsuru-san sings

with great feeling

a blues about mr. cool and
she´s just loving
this boat.

4.

i comradion:

spppprrAAk, gnissel

-ee..p..pssss? va...r f(sprak)aan
..ä..r du?

klinkklonk
-fan, mina skor läcker.

5.

(later in the bar,
as we were heading down
to the machineroom,

looking at epps,

nor wissling, nor
dancing -

just "deading",

it dripped and it
dropped.

it drippeddropped).

---




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jennie M
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-14 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennie M
Jennie M