Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där går du din väg igen


och säger att du vill ha din frihet

Att du vill vara en fri människa på denna planet och jord

Själv så blir jag helt stum och får inte fram ett endaste ord

då jag bara skakar på huvudet

Och det efter allt som jag har gjort för dig

Och jag som trodde att du älskade mig

Men ack så jag bara bedrog mig själv

För jag vill knappt tro på att du bara kommer att lämna mig

Och det med de problem som vi har tillsammans

En för stor lägenhet

Ett alldeles för stort köksbord

Men stick du bara din svikare

Fly du bara din kos

Men kom inte tillbaka sen med din så hungriga nos

För här har du ingenting att hämta längre

För det här var ju inte första gången som du bara har dragit din väg

till din så kallade frihet...

Ken Cassel
14/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 222 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-14 14:01



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Mäktigt skrivet kära vän
känner igen mig i denna applåd
2012-03-14

  anits VIP
Bra skrivet om något som
känns så väl igen
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel