Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken förändrar allting


Binder upp en

Fångar en

Och det i hopp om att den du älskar är och kommer att för alltid vara

en god hjärtevän

Din bästa vän

Och kommer att för alltid stanna kvar där

bredvid en

Men om det skiter sig eller när det skiter sig så är man bara tillbaka

på ruta ett igen

Ensamheten...

Ken Cassel
14/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-14 15:03



Bookmark and Share


  Rise Little One
småkär är nog bättre än storkär... tror jag...
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel