Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här drömmen är stängd för längesen

Finns ej mer att finna för den har redan flytt sin kos

till Greklands ö Kos

Eller någon annanstans på våran jord

Och där ligger den nu i sin osynlighet och solar sig i solens sken

i hopp om att bli lite brunbränd

Tar sig ett dopp eller två i den så stora och härliga poolen

Men kanske den här drömmen kommer åter igen

Du kan ju alltid hoppas det, min älskade vän

Med vänlig hälsning
Drömmen

Ken Cassel
14/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-14 15:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillade denna!!
2012-03-14

  zallander
Rimmat å klart utan trassel. Från den oturs förföljde ken kassel
2012-03-14

  Rise Little One
Farväl eller På återseende Drömmen ;)
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel