Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

 

ser blåsippsblad vid sjön

där snön smält bort

 

jag hoppas så! att den här ekbacken förvandlas

till en trolsk slänt i blått och violett

likt den som blommar varje vår invid en liten vik

nära mitt förra hem

 

så jag kan släppa taget lite fortare

om det som inte längre är

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Rosmarin
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-14 16:55



Bookmark and Share


  Jojo
jag längtade att få plantera en magnolia vid mitt förra hem, där jag bor nu har grannen ett magnoliaträd som jag får titta på från min balkong
tycker du skriver fint om längtan
2012-03-22

    ej medlem längre
vemod och längtan
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin