Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är nu


Ännu en dikt
ännu ett begär
om dina armar höll om mig
hela tiden som vi älskar
om du fanns i min själ
hela dagen som gryr
vår himmel är inte blå
den är luströd och glöder
och vi skriker ut i det tomma stora huset
vi tittar omkring på verkligheten
som vi glömt fanns
du drar mig närmre, djupare
evig är kärleken säger de
men detta är nu




Fri vers av Gigi
Läst 490 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-03-14 17:04



Bookmark and Share


  Gin83
Mycket innerlig och vacker
Mycket varm och med en stark känsla om nuet
Den är målande och sensuell och var skön att läsa
Läst den några gånger nu
Mycket bra
2018-08-16

  Gisela Nordell
gillas!
2016-01-12

  Jesse Jöns Tufve
Bra skrivet!
2014-08-17

  Yeppis
Skriven med stor känsla
2014-05-18

  Lars Hedlin
Gillar den här....
2012-03-19

  Söderman
Underbart hur du växlar
fysisk kärlek och själslig
kärlek där båda snuddar
evigheten och nuet.
2012-03-15

    Niclasdotter
Fullkomligt älskar den här!
2012-03-14

  Destino
Så fint beskrivning, känslor,lust, gillar verkligen...
2012-03-14

    lory
nuet o kärleken
2012-03-14

  M.A.J.R
Glödhet kan jag säga
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi