Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste få fånga min chans ... det finns så mycket jag vill!


Ögonblicket

Ögonblicket
Drömmen som försvann
Drömmen som blev levande
Det svarta försvann
Vaknar upp ser verkligheten
Måste få fånga min chans

Ögonblicket
Leendet som får det att pirra
Kyssen på hennes hals
Ser glädjen
Ljuset som möter blomman
Måste få fånga min chans

Ögonblicket
Jag vågar titta ut
Det spritter i min kropp
Vill leva
Koltrasten sjunger en sång
Måste få fånga min chans

Ögonblicket
Ord som skapas av tanken
En sång som sjungs
Fyller sinnet
Brinner en brand i hjärtat
Måste få fånga min chans




Fri vers av Jack_iX
Läst 406 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-26 20:13



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Jag hoppas att du ska fånga din chans, min vän.

V A C K E R T
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX