Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På den tiden då Nina Hagen riktigt var i tagen


så klädde hon av alla med sin röst och musik

Full med akustik

Sköna toner av de alla, alla de slag, alla de slag

För slog hon en smocka i luften, så vart genast hela hennes publik svag

För överallt så började de att dansa på plats där de stod

Men så var det också ett party utan dess like

med ett jävla drag

där ingen kunde få nog

Så för Nina Hagens gamla platta, vad den nu än heter på tyska

så skulle jag mer än gärna den åter bara vilja ha

Och det till trots att den är på tyska...

Ken Cassel
14/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-14 17:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Föredrar Siouxsie sioux,som jag hade glädjen att se i karlstad 1982.
Om hon tror på Jesus vet jag inte och jag följaktigen skiter i det också,men jävlar vilken pipa hon hade/har.
2012-03-14

  Larz Gustafsson VIP
Den första hette "Nina Hagen Band" och den andra "Unbehagen".
Men det är först NU som Nina är en verklig knock out girl. Hon har nämligen fullt ut bekänt sin tro på Jesus.
Så nu är vi två f d punks som tror. Minst.
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel