Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att våga att se att känna


Att våga

I en ocean av ensamhet
Letar jag efter vänskap och kärlek
Att våga känna närhet för hjärtat

I ett hav av otrygghet
Letar jag efter en egen ö att stå på
Att våga känna fast mark för fötterna

I en himmel av själens tårar
Letar jag efter en verklig bild av livet
Att våga lämna den ideella bilden

I en skog av stammar till hinder
Letar jag efter min väg fram
Att våga möta livet med tilltro

Låt vinden skingra röken från riset som brinner
Så luften åter blir frisk och klar att andas
Så dagens ljus åter lyser klart istället för tvivlets töcken
Låt igen mitt leende bli levande …




Fri vers av Jack_iX
Läst 423 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-26 20:15



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
" I en ocean av ensamhet
Letar jag efter vänskap och kärlek
Att våga känna närhet för hjärtat "

V A C K E R T
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX