Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The muppet show i USA


Mupparna i USA med sina problem
Det vore intressant att höra om dessa kunde
”svära på bibeln” och talat om hur många sexpartners de haft
Ja de som vill förbjuda preventiv medel…

Har de haft sex med mer än sin fru så….
Bryter de mot sina egna lagar
Har de haft sex med flera fruar, ja d v s haft
Flera fruar, så bryter de ändå mot lagen, med skilsmässa

För i deras moralistiska syn på andra
Så finns väl knappast skilsmässor ens på papperet
Så därmed så skulle fallet med mer än en sexpartner vara att
”deras första fru dog och de gifte om sej”
Eller motsvarande, man, då….

Men det är saker som ingen av dessa högerfanatiker
Ens vill andas om…
Och om de skulle fått en veneriskt sjukdom nån gång
”hur skulle det gått till”?

Ja alltså om man inte inser att det är de moralistiska förtrycket
Som har regler som ”bara gäller andra”
Och den enda som kanske motsvarande deras regler i dessa politiska kretsar
Var en demokrat men han krossades av högern och byttes ut
Mot den sanna dubbel moralisten Reagen….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 83 gånger
Publicerad 2012-03-14 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO