Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En poetisk Litania över två sorgliga representanter för de Högre Stånden.


Tolgfors och Lind - En är döv och en är blind !

Tolgfors och Lind

står där vid ödets grind

deras lögner är klara

deras respekt i fara

Trovärdigheten på rea
många på dem blir lea


Tolgfors och Lind

den ene döv ,den andre blind

ni lurar inte svenska folket

med allt det politiska "solket"

Undanflykter och krumbukter
deras ändalykter borde få tukten


Tolgfors och Lind

lämna det sjunkande skeppet
för ni har tappat greppet
sanningen en chimär
ni säger:Bläh !

Eran halsstarrighet
är blott dryghet

Ut i kylan med Er (!)
vi era lögner ser ! .......




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-14 23:48



Bookmark and Share


  Mats Henricson
TRIUMF ! Försvarsminister Tolgfors AVGÅR ! Tyvärr lär svenska folket INTE få veta ALLT skit som denne ,strax f d ,dignitär, har varit inblandad i , SEKRETESSEN kommer, säkerligen, att sätta stopp för det !
2012-03-29

  Mats Henricson
Dessa båda dignitärer har ju ( efter förfrågan av P1:s samhällsredaktion) FÖRNEKAT projektet "Simoons" existens, trots att att P1:s journalister kunnat visa dem hemligstämplade skrifter som BEVISAR detta ! Och det projektet Simoon som innefattar bygget av en vapen-och ammunitionsfabrik i Saudarabien .
2012-03-15

  Mats Henricson
Lite info: Sten Tolgfors (M) , försvarsminister i den nuvarande Alliansministären ; Lind (glömt förnamnet), generaldirektör för FOI ,en statligt institut i försvarsbranschen .
2012-03-15

  M.A.J.R
Rim rim rim det finnaste i min värld
bra skrivet och tackar för denna läsning
2012-03-15

  mickech
Från en sympatisör!!!
Bra diktat!!
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska