Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du vara så snäll att öppna dörren till ditt hjärta

och låta mig få komma in
Och låta mig få älska dig lite grann
Låta mig få visa dig att all min kärlek till dig smakar lika gott
som det sötaste vin
Så om du släpper in mig nu, så lovar jag att bara vara din
för resten av natten
Men innan du anfaller mig, så vill jag först bara hinna
ta av mig hatten


Så snälla du!
Är du hemma så kan du väl ändå svara?
För vill du att jag ska gå, så behöver du bara säga ordet
Försvinn!
För det är då som jag genast ger mig av
För det är då som jag genast går min väg


`Bank, Bank, Bank´
Men öppna någon gång då?
Släpp in mig!!!

Ken Cassel
15/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-15 14:12



Bookmark and Share


  Rise Little One
hihi inte så där våldsamt...

man kan nästan rita serier av alla dina roliga historier hihi
2012-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel