Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kraftigt redigerad historia ifrån noll sju


Ljuger och bedrar är det enda som hon gör

För hela tiden så håller hon mig bara utanför
Men snälla du!
Släpp in mig
Glöm inte bort att jag finns

Jag har nog sett hur hon smörar för alla killarna vid buss hållplatsen
när vi står där och köar utanför bussens dörr
Och det är då som jag så lätt blir svartsjuk
och vet inte riktigt vad jag gör

Hon har nu lämnat mig med ett öppet sår
Och inte förens hon har öppnat sig igen och ställt allt tillrätta
så kan allt bli bra igen

Om det är något som är fel, som jag har gjort
så kan hon väl tala om det för mig
Så att jag har en chans att ändra på mig
Men min kvinna älskar inte mig längre
För hon säger att hon har tröttnat och vill att vi
ska gå åt varsitt håll

Och om hon nu inte vill ha mig, så får jag väl börja söka mig
efter en annan kvinna
För jag har hört att om jag förlorar en, så står mig tusen åter
Och om jag nu har förstått allting rätt, så tar inte livet slut för det här
För det finns många fiskar i sjön
Så vitt jag vet, i alla fall

Men det smärtar ändå i bröstet, när hon bara ber mig att gå
För det är något som hon säger, som jag inte vill förstå
Och det är när hon beter sig så
Men okej då
Hej då!!!

Ken Cassel
15/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-15 15:08



Bookmark and Share


  anits VIP
Starkt och berörande
2012-03-15

  © anakreon VIP
Känner med dig.
Calle
2012-03-15

  Rise Little One
jag trodde kille brukar ha hjärta av sten men så var det inte fallet...
2012-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel