Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vandring i ord som börjar o slutar.


Dikten är en dröm

Dikten är en dröm

Drömmen du vill ska bli sann

Sanningen är de du inte vet

Vetskapen är vägen

Vägen är den du ska vandra

Vandrar gör du i livet

Livet är din börda

Bördan är din skuld

Skulden är dina krav

Kraven är din sorg

Sorgen är den du vill lämna

Lämna vill du för lyckan

Lyckan är din dröm

Drömmen är din dikt




Fri vers av Jack_iX
Läst 461 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-26 21:13



Bookmark and Share


  Connie
En text som man lägger på minnet, vilket flyt den har! Jag sitter här och läser den om och om igen!
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX