Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smultronställe

Din trygga famn
orden utan röst
medelhavets hetta
skriker mina bröst
full måne i fönstret
eller är jag full
av livet
av dig
för njutningens skull!




Fri vers av lory
Läst 652 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2012-03-15 17:34



Bookmark and Share


  Ronny Berk
smultronställen; kan vara symboliken för mognad
2015-06-14

  Anya VIP
Passionerat med hetta från södra Europa.
2012-03-23

  calidris
Underbar...läser om och om igen för njutningens skull!
2012-03-21

    ej medlem längre
Sinnligheten flödar...lljuvligt.
2012-03-20

  in effigie VIP
vacker innerlig hetta...
2012-03-20

    ej medlem längre
helt underbar....
2012-03-20

  Lars Hedlin
En hetta och en passion som toner i själen...
2012-03-19

  erkki
Jag ser bilden av en väldigt kärleksfull uppladdning. Någon timma före. Måla bilden!
2012-03-17

  issac.a.m
Helt Underbart...
2012-03-17

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Pulserande och glödande vackert. =)
2012-03-16

    ej medlem längre
Hej! texten sjunger
i fullmåne
över allt, letas
smultron
en märkvärdigt
vacker dag
2012-03-15

  Linda CH VIP
Läckert Lory! Starka, heta känslor i svall....
2012-03-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
Skål ~ Salute!
2012-03-15

    ej medlem längre
En total och andlös närvaro i din laddade sensuella dikt.
2012-03-15

  Rise Little One
oh my God, så hett...
ta fram brandfil för säkerhets skull hihi
2012-03-15

  bittemi VIP
Levande,intensivt, vackert
2012-03-15

    ej medlem längre
jag anar sältan,
spänning
så fint
2012-03-15

  Ninananonia VIP
Vackert min vän :)
2012-03-15

  Destino
Man vill ju bara dansa av lycka då man läser texten! Helt underbart
2012-03-15

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2012-03-15
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen