Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dun

 

sträcker ut en hand
genom luften
svanens  grå vinge
en gren från ett träd
är min arm
klädd i dun
fjäder
ett skri i natten

jag vet inte hur
jag ska nå er
som inte längre finns
om jag inte klär
mig i ett djurs skepnad
och tar mig genom
väggen

det är något jag
måste fråga
för att klara av att
resa mig och flyga
orädd




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-15 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP