Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du får mig att frukta mitt sommarlov

Att slängas ut i tomma intet
tömma fickor, samla minnen
Tälthångel,
kärlekssånger
sms som aldrig når fram genom
landsgränser, rödvinsdimmor och hjärtekross

För att sedan
vandra tillbaka
Korridorerna avmagnetiserade,
de smutsiga golv jag romantiserade
Drömmen om vilken kärlek som helst
Offentlig, eller gömd under dina dunkuddar
Jag snuddar
vid den bara ibland. Våra händer i flätor och tänder mot axlar

Ja, i höst kommer allt tillbaka
Fast då med en avsaknad av
vardagsglitter

och dig




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-15 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta