Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gjorde en tavla häromdagen


då jag hade dig som stille ben

helt naken

Du som är så vacker och söt med din percing i naveln

Och det vart en jättebra tavla

Så pass bra att du vart helt tagen

och slog till med ett litet köp

Och nu så hänger den hemma hos dig på väggen alldeles bredvid

din gamla musköt...

Ken Cassel
16/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-16 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel