Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tog dig aldrig tid att riktigt lära känna mig


Så upptagen med alla dina så kallade

kvinnliga vänner

Och när de blev så mycket viktigare än mig

Hur tror du då att jag bara känner

Känner inom mig

Utanför så klart

Ensam i tvåsamhet

Och då ska du bara veta hur mycket som jag ändå

bara älskade dig

Men nu ser jag ju dig aldrig mer

Och personligen själv så tycker jag att det är

lika bra det

För de sista åren så gjorde du ju ändå inte mig

det minsta glad

Gjorde emot mig en massa med fel

Fel som jag inte vill eller kan leva med

Så därför bestämde jag mig en dag

för att lämna dig helt ifred

Men det tråkigaste är ändå att du aldrig tog dig tid

att riktigt lära känna mig...

Ken Cassel
16/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-16 14:08



Bookmark and Share


    lory
livet ken, och misstag
2012-03-16

  Rise Little One
Denna "mig" i texten har min djupaste sympati...
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel