Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En aggressiv dikt mot världens värsta langare, vapenexportörerna !


"VAPENEXPORT=MORD !"

Vapenexport

en gammal svensk sed

ett skamligt öppet svek

mot oskyldiga krigsoffer
skjutna med svensk AK-Fyra
döda av svenska minor
inkomsterna är dyra
för ländernas barn och kvinnor


Vapenexport

girighet i dess värsta form
en skenhelig, rutten norm
undantag från "förbuden"
skrien från offren ,hör dessa ljuden !

Vi pissar på er, vapenmagnater !

Och era vänner, politikbyråkrater !


Vapenexport !

de sjukaste av produkter
avsedda att DÖDA (!)
inga krumbukter
hjälper mot fakta
vapen ju slakta (!)
Och de svenskar som producerar
de bara detta nonchalerar
för samvete känner de ej till
och skammen de ej heller vill
kännas vid
aldrig ,vid någon tid !
vi HELT, med detta borde sluta
de 25.000 får väl lov att flytta
och göra andra jobb
det fick ju SAABs´folk
så det kan då de med
göra
med vapentillverkning ,HELT
upphöra .......

----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-16 14:35



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja det är för jävligt och för sorgligt...
2012-03-17

    ej medlem längre
Riktigt bra, och sann text.
2012-03-16

    lory
superbra text..håller med ..
2012-03-16

  Johan Bergstjärna VIP
Vapenexporten är en skam!
Bra och viktig text!
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska