Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tolkning av Predikaren 1:5-9


inget är nytt under solen


solen går upp
solen går ner
skyndar sedan åter
till den plats
där den går upp

löv knoppas
brister ut
faller om hösten
och slår ut igen

floderna rinner
alla ut i havet
ändå blir havet
aldrig fullt
dit floderna runnit förut
rinner de åter

ögat blir inte mätt på att se
örat blir inte fullt av att höra

det som blivit gjort
kommer att göras igen
det som hänt
kommer att hända igen




Fri vers av Today I am a bird
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-26 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Today I am a bird
Today I am a bird