Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paranoid


Känner sig förföljd

Känner sig iakttagen

Även skuggorna har fått ögon

Och där borta så går det visst en skum kostymnisse

med en portfölj

Kanske en kriminalare

Undrar om det är mig som han spanar på?

I vilket fall så känns det så


Paranoid

Ingen lugn och ro

Ingen frid

Vet knappt vart man ska kunna gå

Nä, nu är det jag som bara sticker ifrån den här stan

Hej då!

Ken Cassel
16/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-16 16:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gå till psyk och få antipsykotiska piller,typ seroquel,zyprexa.
Känner igen det där så väl kompis.
2012-03-16

    ej medlem längre
Ja, att vara paranoid är inte lätt, själv hör jag röster, rösterr av barn å många mest snälla!
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel