Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret faller över staden ännu gång


medan en och annan ensam själ känner sig helt utlämnad

och helt naken

En hemlös, med tankar som


Vart ska jag sova inatt

Samma fråga varenda dag

Och varje kväll blir jag lika orolig och nervös

Lika nervös som jag var när jag föddes för tidigt i en liten kuvös

Ingenstans att ta vägen

Så vart ska jag gå?

Men om du kan hjälpa mig med ett natt härbärge

så kan du väl vara så snäll

att säga till mig då?!

För ingen lär bli gladare än jag...

Mörkret faller över staden ännu en gång!

Ken Cassel
17/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-17 13:25



Bookmark and Share


  Rise Little One
läskig känsla som du berättade med levande ton
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel