Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunnelbanan!

Det är inte alla som kan skryta med att de har tre egna tunnelbanestationer
som jag har
För det har jag på dagtid
Hagsätra, Rågsved och Högdalen
Och det är min uppgift att på dagtid försöka hålla de så rena och fräscha som möjligt
Ja, jag jobbar som städare
Men vem bryr sig
Jag har i alla fall ett jobb som jag trivs ganska så bra med
Bra arbetskamrater efter linjen
Får träffa på mycket folk hela tiden
Folk av alla de möjliga slag
Utslagna som utbrända till turister till invandrare
till vanliga Svenssons
Så trots att jag är ganska så underbetald med en ganska så dålig lön
så trivs jag med mitt jobb och arbetskamrater
Behöver inte sucka varje morgon innan jag går till jobbet
Och bara det är ett stort plus
För hur kul kan det vara att ha ett sådant jobb
`Suck´

Tunnelbanan!

Hur kan du se att tunnelbanan precis har gått?

Jo, du kan väl se spåren efter den…...

Ken Cassel
17/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-17 16:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Det är bra att ha ett jobb nu för tiden,
bra skrivet, så härligt att du trivs
2012-03-17

  Rise Little One
haha självklart! jag missade bussen någon gång och vid frågan om den har redan gått eller inte fick jag svaret "där borta ser du svansen av den!"
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel