Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att flyga i ljusets hastighet


På några nano sekunder så var vi framme...

Ken Cassel
17/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-17 17:17



Bookmark and Share


  Rise Little One
håll räcket ordentligt när du kliver av!
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel