Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är synd om mig!


Synd om mig som älskar dig, men får inget riktigt gensvar

Så här går jag och tycker synd om mig själv

Och jag som är så söt och god och snäll

Så nu undrar jag, vad är det då för fel på mig?

Duger jag inte till kanske

Eller är det så att du är lesbisk och istället tycker om en annan tjej

För om det är så kan du väl ta bara tala om det för mig

För det skulle underlätta ganska så mycket

och kännas mera okej!

Men det är synd om mig, Qvinna!!!

Ken Cassel
17/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-17 18:51



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
hon kanske inte fattar...;)
2012-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel