Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren är på intågande

Och du vill känna någon

Dansa med någon

Känna hur den kärleksfulla tillvaron får dig att skina upp

Så på dansgolvet i månens sken, så är du jäkligt tuff

Ger en och annan som kommer din väg en vänskaplig liten knuff

för att i nästa sekund bara skratta åt all gruff

Men för att ställa allt i sin ordning så ger du den som du har knuffat

en liten puss...


Sommaren är på intågande!

Och du vill känna någon...

Ken Cassel
18/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-18 01:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sun is shining som "Bobban "sjöng. Härligt väder i dag!
2012-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel