Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Heart, you are eating me like a piece of meat.


Den konstanta huvudledmuskelvärken av att leva.

"Du vet den där känslan när allt står stilla,
när allt är lugnt och hela världen är logisk och realistisk?
När man känner sig varm och nöjd med allt.
Alla ens vänner och familj drar sig närmre dig och du känner dig mer älskad än någonsin.
Du vet den känslan?"



Nej.



"Inte jag heller."




Övriga genrer av Itsari
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-18 02:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Itsari
Itsari