Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Kom ihåg att de ger ut rena kanyler på mottagningen. Om du ska hålla på med det där, så ska du göra det ordentligt."


Abstinens

Den som vrider och vänder när det brinner
Och jag finns inte mer när du inte finns hos mig
Det är tomt
Det är mörkt
Det är allt som varit när du inte var som vi var

Jag känner lukten av gammal mjölk som möglar i kylskåpet
Det har blivit varmt i lägenheten nu, även om de stängt av värmen
Jag vet inte varför, men det känns som om något är annorlunda
Har jag feber?
Har jag inte tagit min medicin?

Jag lutar mig bakåt och låter det skölja över mig, allt sköljer över mig
Renar min kropp som det vatten du en gång erbjöd mig, som du förde mot dina mjuka läppar i en kristallskål. Så ömtålig. Så ledig och tom.

Men det är tyst nu.
Trots värmen.
Det är alldeles för tyst nu.
Så jag skriker.

Jag skriker.




Fri vers (Fri form) av Itsari
Läst 383 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-22 05:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Itsari
Itsari