Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till *, * och *, som jag skulle ge mitt liv för. Till **, som lovade mer än vad hn kunde hålla.


och jag såg Satan med mina egna ögon.

Då blodet rinner från det fyra kvadratcentimeter stora hålet i mitt huvud
Ner för asfalten som din gata består av
du stirrar, tappar andan
och springer
Du lämnar mig till mitt öde

Hur skulle jag kunna veta att en liten, tunn, vass kanyl kan få en att tappa känslan av balans och hjärnsubstans,
att luras in i en falsk dödsdans?
Hur skulle jag kunna veta att Döden själv trevade efter min hand för att bjuda upp mig?

och jag såg Satan med mina egna ögon

Jag förbannade ditt namn
Jag kände Hans klor klösa

Jag trodde att endast maneter
kunde vara så ryggradslösa


- Itsari




Fri vers av Itsari
Läst 438 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-03 20:50



Bookmark and Share


  Nackskott
"Jag trodde att endast maneter
kunde vara så ryggradslösa"

Så jävla fint.
2012-03-04

  lilla t
Vet inte vad jag ska skriva, men Wow vilken text. sann eller inte den har driv!
2012-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Itsari
Itsari