Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr Gårmans pension

Mystisk som en förskönad feminist
Baravara-ångest och alienation
Mytisk som könskrigets olivkvist
Oil of Ulay-bergets transsubstantion

Hörd som den starkes bön
Big Brother vinner en miljon
Bemedlad som ett manligt kön
Här går MAN i pension




Fri vers av Kyon
Läst 785 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-27 05:03



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
du rular!! :P rimfläta och allt, hör minsann inte till vanligheterna.
sista raden anknyter juste till rubriken.
...men vart tog 1,6-miljonersklubben vägen?
2006-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Kyon