Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nollorna



Vart tredje storföretag som nolltaxerar
Säger ”vi följer gällande lagar”
Det låter lite som sandlådan
”de va inte jag som slog först” typ




ATLAS COPCO
NORDSTJERNAN
SANDVIK
SCA
SECURITAS
VOLVO AB
VOLVO PERSONVAGNAR

Landsförrädarna har många och kända namn
Och betänkt vilka som står bakom dessa
Ändå fler, lika kända ofta och med enorma förtjänster
Men de vill inte tillföra landet nåt nej de gör allt för att slippa
Slippra…. Välsmorda käftar som förklarar att de som i sandlådan
”inte slog först”…

(misstänker att de inte försöker pruta på sina egna löner)
(men de vill inte dra sitt strå till stacken, som vanligt)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-18 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO